Setari Cookie-uri

7 Semne de la Univers ca esti acolo unde trebuie sa fii 

Nu te mai simti straina in viata pe care o traiesti; din contra - accepti ceea ce esti si ai si te bucuri cu tot sufletul tau de aceasta calatorie minunata. Esti in conexiune directa cu propriul destin si doar traiesti pentru acum. 

Accepta drumul pe care mergi in viata. Acesta este destinul tau. Aceasta este viata ta. Nu mai incerca sa deschizi usi ce nu trebuie sa fie deschise de catre tine. Accepta-ti soarta si mergi mai departe. Nimic nu este intamplator, iar tu esti fix acolo unde trebuie sa fii.

Iata care sunt semnele ca esti acolo unde trebuie sa fii:

1. Iti permiti sa simti cu tot sufletul tau fiecare moment trait

Nu te mai simti straina in viata pe care o traiesti; din contra - accepti ceea ce esti si ai si te bucuri cu tot sufletul tau de aceasta calatorie minunata. Esti in conexiune directa cu propriul destin si doar traiesti pentru acum.

2. Nu te mai intereseaza trecutul

Ai reusit, intr-un sfarsit, sa faci pace cu tot ce a fost. Ai iertat oamenii care ti-au gresit, te-ai iertat si pe tine pentru ce ai facut, ti-ai invatat lectiile, ai inchis usa si ai ales sa mergi mai departe cu viata ta concentrandu-te pe ceea ce este chiar aici. Nu mai conteaza ce a fost, conteaza ce este.

Citește și:

3. Simti ca totul se aranjeaza asa cum trebuie

Daca inainte nu iti gaseai locul si nu intelegeai ce se intampla cu viata ta, iata ca acum totul s-a schimbat - lucrurile se asaza la locul lor si totul incepe sa aiba sens.

4. Renunti la tot ce nu ai reusit sa obtii si te concentrezi pe ce ai putea sa obtii

Te eliberezi de visurile vechi astfel incat sa poti face loc visurilor noi. Esti aici cu un scop - si anume sa traiesti cea mai buna viata a ta. Nu te mai intereseaza deloc ce nu ai reusit sa obtii pentru ca iti dai seama ca dorintele tale s-au schimbat pe masura ce tu te-ai schimbat.

5. Lucrurile s-au schimbat pana si in relatiile cu oamenii din jurul tau

Relatiile de acum sunt mai putine, insa sunt cele care conteaza cu adevarat. Ai inceput sa te concentrezi pe calitate (si nu pe cantitate). In acest moment al vietii tale alegi sa petreci timp cu oamenii care te fac cu adevarat fericita, de la care ai de invatat lucruri frumoase, care te respecta si sunt acolo pentru tine si ai taiat legaturile cu cei toxici, care stiu doar sa se foloseaca de tine si vor sa te puna la pamant.

Citește și:

6. Gasesti pace in singuratate

Nu iti mai este frica sa fii singura, din contra - timpul pe care il petreci cu tine este cel mai frumos timp din lume deoarece reusesti sa faci ce iti place, sa te descoperi, sa ai grija cu adevarat de tine, sa iti dai seama cine esti cu adevarat si ce vrei de la aceasta viata.

7. Nu esti speriata de surprizele viitorului

Viitorul este incert... insa nu te mai sperie. Chiar daca nu stii cum va arata viata ta peste o saptamana, o luna, un an sau chiar mai multi, stii care este scopul tau final, ce te face fericita, cine esti tu in adancul sufletului tau... si asta este tot ce conteaza. Cu cat esti mai constienta de tine si de valorile tale cu atat este mai usor sa mergi prin viata.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.