Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (6-12 februarie)

Puterea este la noi. In orice moment suntem capabili sa ne schimbam viata. Noi detinem controlul suprem, depinde doar de noi ce alegem sa facem.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești. Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Mantra zilei de luni:

Puterea este la mine. În orice moment sunt capabilă să îmi schimb viața. Eu dețin controlul suprem, depinde doar de mine ce aleg să fac.

Mantra zilei de marți:

Totul este bine în lumea mea. Fericirea există aici și acum. Îmi simt inima împăcată, iar sufletul este mai liniștit ca niciodată.

Mantra zilei de miercuri:

Nu încerc să îmi schimb destinul. Dacă nu se deschide, atunci acesta este un semn de la Univers că nu este ușa mea. Am răbdare pentru că în scurt timp voi vedea mai clar drumul pe care trebuie să merg.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Nu mai alerg pe drumul meu. Nu mai încerc să ajung mai repede la destinație. Nu mă mai grăbesc nicăieri. Este suficient să fac tot ce îmi stă în putință.

Mantra zilei de vineri:

Sunt fericită. Nu mai aștept să am totul pentru a mă bucura de viață. În aceste momente nu îmi lipsește nimic... am deja viața pentru a mă bucura de toate.

Mantra zilei de sâmbătă:

Îmi abandonez grijile Universului. Știu că el are grijă de mine. Știu că sunt acolo unde trebuie să fiu. Știu că această perioadă este una cu lecții importante. Știu că, în cele din urmă, totul va fi bine.

Mantra zilei de duminică:

Invăț să accept viața așa cum este. Învăț din greșelile făcute și merg mai departe. Nu contează ce s-a întâmplat, ceea ce contează cu adevărat este ce voi face de acum înainte.

Citește și:

foto main Teo Tarras, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.