Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 6-12 februarie ca să atragi fericirea

Aceasta este prima saptamana plina a lunii februarie si trebuie sa profitam de energia ei minunata. Universul ne ofera posibilitatea de a renunta la trecut, de a imbratisa prezentul fix asa cum este el, cu bune si cu rele, si de a merge inainte cu incredere in noi insine si cu determinare. Noi singuri putem face schimbarile de care avem nevoie; noi insine ne putem implini visurile. Puterea sta ascunsa in sufletele noastre si asteapta sa fie accesata. 

Horoscop săptămânal pentru perioada 6-12 februarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie sa renunti la galagia din jurul tau

In aceasta saptamana ai de luat cateva decizii importante cu privire la viitorul tau; astrele te sfatuiesc sa te detasezi de tot, sa renunti la galagia din jurul tau si sa iti asculti inima. Tu stii cel mai bine de ce are nevoie sufletul tau pentru urmatoarea perioada.

Horoscop Taur

Trebuie sa renunti sa mai privesti catre trecut

Tot ce a fost... a fost. Priveste lucrurile care s-au intamplat cu alti ochi; esti in acest punct al vietii tale foarte frumos deoarece ai trecut prin ce ai trecut. Asadar, multumeste-i Universului pentru ca te-a ajutat sa devii mai puternica, renunta la trecut si concentreaza-te pe clipa de acum.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie sa renunti sa iti mai faci griji pentru viitor

Nu te mai gandi atat de mult la viitor; nu stii ce va fi pentru ca el este un mister, o adevarata surpriza. Concentreaza-te pe clipa de acum si traieste cu zambetul pe buze; apreciaza ceea ce ai si invata sa fii fericita cu adevarat.

Horoscop Rac

Trebuie sa renunti la teama de a iesi din zona de confort

Universul te pregateste pentru un nou capitol al vietii tale si iti scoate in cale numeroase oportunitati frumoase de care ar fi bine sa profiti. Iesi din zona de confort si bucura-te de ceea ce ti se intampla; lucrurile vor fi din ce in ce mai frumoase.

Horoscop Leu

Trebuie sa renunti la ideea ca viata trebuie sa fie perfecta

Viata nu este perfecta asa cum nimeni (si nimic) in aceasta lume nu este perfect. Asadar, accept-o asa cum o primesti de la Univers, cu bune si cu rele, bucura-te de clipele frumoase, invata din cele dificile si creste in cele grele. Fiecare zi este unica si este un dar de la divinitate.

Citește și:

Horoscop Fecioara

Trebuie sa renunti sa te mai pierzi in detalii

A venit momentul sa privesti imaginea de ansamblu; concentreaza-te pe lucrurile care conteaza cu adevarat si nu te mai pierde in detalii nesemnificative deoarece timpul nu sta dupa tine. In aceasta saptamana inveti cateva lectii importante despre viata.

Horoscop Balanta

Trebuie sa renunti sa mai lupti pentru visurile altor oameni

Pierzi timp pretios concentrandu-pe pe lupta pe care o duci pentru a ii vedea pe alti oameni fericiti; invata sa trasezi limite serioase si sa incepi sa ai grija de tine inainte de a avea grija de altii. La visurile tale cand vrei sa lucrezi?

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.