Setari Cookie-uri

11 Lucruri pe care sa le faci in urmatoarele luni pentru a avea cel mai bun an din viata ta

Vrei ca acesta sa fie anul tau? Sa evoluezi si sa devii cea mai buna versiune a ta? Sa traiesti fix asa cum iti doresti? Sa iti implinesti toate visurile si toate dorintele? Atunci este timpul sa treci la actiune. 

Iata care sunt lucrurile pe care trebuie neaparat sa le faci in urmatoarele luni astfel incat acesta sa fie cel mai bun an de pana acum:

1. Extinde-ti cercul de prieteni si incearca sa cunosti tot mai multi oameni - cu cat sunt mai diferiti cu atat este mai bine pentru tine deoarece ai foarte multe de invatat de la ei. Nu iti izola viziunea asupra lumii socializand doar cu cei care sunt ca tine.

2. Documenteaza-te cat mai mult cu putinta. Citeste, asculta podcast-uri, urmareste documentare, mergi la seminarii/cursuri/ workshopuri si invata lucruri noi. Nu uita, cresti pe masura ce iesi din zona de confort si iti maresti orizontul.

3. Pune-ti intrebari importante astfel incat sa iti dai seama cine esti cu adevarat, care este drumul tau in viata, care este scopul tau si ce trebuie sa faci in urmatoarea perioada pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

Citește și:

4. Fii dispusa sa traiesti asa cum nu o fac alti oameni astfel incat sa poti trai asa cum nu pot altii.

5. Accepta-te asa cum esti si abia apoi vei incepe sa cresti. Fii mandra de tine, de bataliile tale, de luptele tale, de cine esti tu. Fii mandra de calitatile si defectele tale, de tot ce ai reusit sa faci pana acum. Nu uita, nimeni nu este ca tine in aceasta lume. Esti unica... si cand vei realiza acest lucru vei gasi in sufletul tau o putere incredibila pe care nimeni nu va mai putea sa ti-o ia vreodata.

6. Nu-ti fie teama sa dai gres. Din greseli invatam - acestea ne ajuta sa crestem si sa evoluam. Asadar, indrazneste sa testezi si sa experimentezi, sa dai gres, sa inveti, sa te ridici de la pamant si sa iti continui drumul.

7. Accepta atunci cand te inseli. Simte-te confortabil atunci cand recunosti ca o situatie nu este asa cum credeai tu ca va fi.

Citește și:

8. Ai grija de tine. Iubirea de sine este extrem de importanta; asadar, zi de zi incearca sa gasesti putin timp pentru a iti onora sufletul si a iti bucura inima. Gaseste activitati care te ajuta sa te relaxezi si sa te simti bine.

9. Tine un jurnal si in fiecare seara, inainte de culcare, scrie 3 lucruri pentru care esti recunoscatoare in acea zi. Astfel reusesti sa cultivi recunostinta si sa apreciezi mai mult ceea ce ai.

10. Fa-ti o rutina clara a zilelor de luni pana vineri care, in timp, sa te ajute sa ajungi acolo unde vrei sa fii.

11. Fa lucrurile care iti plac si nu mai incerca sa iti ocupi timpul doar de dragul de a fi ocupata. Nu uita ca timpul este pretios si viata trece.

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.