Setari Cookie-uri

Horoscop Karmic: top 3 zodii menite să vindece Karma de familie în 2023

Cu toții ne dorim să ne naștem în familii echilibrate spiritual, cu o karmă frumoasă, pozitivă, amprentată de iubire și căldură interumană, însă nu întotdeauna lucrurile stau astfel. Familiile noastre au trecut prin multe greutăți în fața cărora au fost nevoite să se adapteze pe loc, cu puterile pe care le-a avut fiecare membru. Și în orice familie se naște și un suflet bătrân, înțelept și deosebit de puternic spiritual, “izbăvitorul” familiei, care are de dus, de rezolvat și vindecat karma familiei prezente, dar și a celor ce nu mai sunt printre noi, dar care încă le formează rădăcinile privind ecoul genetic și spiritual. În 2023 anumite zodii vor fi mai intens afectate de karma de familie și se vor vedea nevoite să o vindece și să readucă echilibrul în viața lor și a celorlalți.

3 zodii menite să vindece karma de familie în 2023

Horoscopul karmei de familie: zodia Rac

În 2023 nativii Rac vor trebui să facă față karmei de familie, în special cu referire la familia nou formată de către ei.

Fie este vorba despre încercarea de a vindeca anumite aspecte ale relației cu partenerul de viață sau cu copiii pe care îi au, fie această karmă a familiei se referă la relația pe care nativii Rac o au în momentul de față cu familia din care provin.

În primul caz este posibil ca partenerul de viață să treacă prin anumite traume și acestea să îl sensibilizeze și să îl destabilizeze emoțional. Poate se află într-un moment de criză al vieții și nativii Rac se văd nevoiți să fie ei susținătorii și cei care oferă cel mai de preț ajutor ca această perioadă dificilă să fie depășită de către partener.

Citește și:

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.