Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (20-26 februarie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Cel mai mare cadou pe care mi-l pot oferi este iubirea necondiționată. Aleg să mă accept pentru ceea ce sunt, să cred în mine, să fiu fericită cu mine însămi și să mă bucur de fiecare clipă pe care o trăiesc singură.

Mantra zilei de marți:

Iubesc viața. Să trăiesc din plin şi liberă este dreptul meu din naştere. Ofer vieții exact ce îmi doresc pentru că viața să-mi ofere mie. Sunt bucuroasă că trăiesc.

Mantra zilei de miercuri:

Promit să nu îmi mai fac scenarii negative cu care să îmi îngreunez singură sufletul. Învăț să renunț la toate lucrurile care nu îmi sunt destinate.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Nu mai fug de nimic. Nu mă mai ascund. Nu îmi mai este teamă. Accept tot ce îmi vine în cale și aleg să găsesc acele lucruri care mă fac cu adevărat fericită.

Mantra zilei de vineri:

Promit să nu mai regret nimic din ce s-a întâmplat. Accept, învăț lecțiile importante, închid ușa trecutului și merg mai departe cu viața mea.

Mantra zilei de sâmbătă:

Preiau controlul asupra vieții mele. Nu trebuie să mai permit nimănui să fie responsabil pentru mine. Nu mai permit altor persoane să mă domine.

Mantra zilei de duminică:

Pe zi ce trece devin din ce în ce mai atentă la sentimentele mele. Aleg să fiu sinceră și să spun ce am pe suflet. Aleg să arăt bunătate oamenilor din jurul meu. Aleg să fiu eu însămi.

foto main bruniewska, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.