Setari Cookie-uri

Rutină pentru SUFLET: 3 gânduri bune pentru fiecare zi

Dacă sufletul nostru este împăcat, vom găsi energie și motivație pentru a merge mai departe, pentru a depăși greutățile vieții, pentru a ne urma visurile. Însă în tot acest ritm contracronometru în care încercăm să bifăm responsabilitățile zilei, abia de mai avem timp pentru sufletul nostru. Vă propunem 3 gânduri bune care să formeze rutina sufletului din fiecare zi.

Mă iubesc așa cum sunt în acest moment, sunt o ființă unică

Mereu avem senzația că ar fi fost loc de mai bine. Și poate chiar ar fi fost, însă este sigur că atât am putut noi să facem. Este normal să mai obosim, este normal să ne dăm voie să lenevim, este normal să nu facem totul conform planurilor, toate acestea ne fac oameni, nu suntem roboți. De fiecare dată când simți că te ajung frustrările, de fiecare dată când ai vrea să te critici, adu-ți aminte că nu aceasta este calea. Învață-ți lecția, însă fără autocritică. Iartă-ți propriile greșeli și doar așa îți vei simți spiritul liber, gata să meargă mai departe cu toate forțele.

Cu toții experimentăm momente în care ni se pare că nu suntem suficient de buni, momente în care nu ne mai iubim sau nu ne mai simțim valoroși pe acest Pământ. Dar fiecare are rolul lui.

Citește și:

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.