Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 6-12 martie

Horoscop săptămânal 6-12 martie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată de primăvară.

Este momentul să învățăm să avem încredere în noi și, cel mai important, să învățăm să ne eliberăm de trecut pentru a merge mai departe cu viața noastră. Ne ascultăm sufletul și ne lăsăm conduși de intuiție în deciziile pe care trebuie să le luăm pentru că doar așa vom avea viitorul pe care ni-l dorim.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să am încredere în mine și, cel mai important, învăț să am încredere în intuiția mea. Aleg ce vrea sufletul meu să aleg pentru că doar așa voi avea viitorul pe care mi-l doresc.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Folosesc toate sursele de energie pe care Universul le pune scoate în calea mea pentru a mă motiva și a îmi da curajul de a merge mai departe. Am încredere că totul va fi bine. Pas cu pas, schimbare după schimbare.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi păstrez calmul și cultiv răbdarea în sufletul meu. Învăț să mă detașez de toate lucrurile pe care nu le pot controla și aleg să fiu recunoscătoare pentru tot ce am bun în momentul prezent.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere că totul va fi bine. Știu ce vreau și fac pași mărunți pentru a îmi împlini visurile. Mă las inspirată de Univers.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă dau bătută, indiferent de cât de grele sunt obstacolele care stau în calea visurilor mele, eu merg mai departe. Am încredere că va fi bine. Am încredere în puterea mea de a lupta pentru ce îmi doresc cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt aici, acum. Îmi umplu sufletul cu energie pozitivă și trăiesc fiecare clipă cu zâmbetul pe buze pentru că știu că Universul îmi este alături și are grijă de mine pe acest drum.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu regret nimic din ce s-a întâmplat. Accept, închid ușa trecutului și merg mai departe cu viața mea. Mă bucur de prezent pentru că începe să fie minunat și nu îmi fac griji pentru viitor.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.