Setari Cookie-uri

Netflix anunta noua serie limitata Zero Day, cu Robert de Niro in distribuție

PRODUCȚIA REPREZINTĂ PRIMUL SĂU SERIAL DE TELEVIZIUNE, PENTRU CARE ESTE ȘI PRODUCĂTOR EXECUTIV.

comunicat de presa: De la creatorii & producătorii executivi Eric Newman și Noah Oppenheim. Lesli Linka Glatter este regizoare și producătoare executivă.

  • Netflix anunță noua serie limitată Zero Day, un thriller de conspirație de la Creatorul / Producătorul Executiv Eric Newman, în cadrul parteneriatului său cu Grand Electric Productions și cu Netflix. Noah Oppenheim se alătură, de asemenea, în calitate de Creator / Producător Executiv.
  • În distribuție / Producător Executiv: Robert De Niro, în primul său rol într-un serial de televiziune.
  • Despre: Zero Day pleacă de la întrebarea la care ne gândim cu toții - cum găsim adevărul într-o lume aflată în criză, una care aparent este sfâșiată de forțe aflate în afara controlului nostru? Și, într-o epocă plină de teorii ale conspirației, cât de multe dintre aceste forțe sunt produse de propriile noastre acțiuni, poate chiar de propria imaginație?
  • Format: Dramă; o serie limitată cu 6 episoade
  • Creatori / Scenariști / Producători Executivi: Eric Newman pentru Grand Electric (The Watcher, Narcos, Narcos: Mexico) și Noah Oppenheim (Jackie, The Thing About Pam, The Maze Runner)
  • Creator / Producător Executiv: Michael S. Schmidt, câștigător al Premiului Pulitzer
  • Producător Executiv: Jonathan Glickman (Wednesday, Respect)
  • Regizoare / Producătoare Executivă: Lesli Linka Glatter (Homeland, Mad Men și Love & Death)
  • Citate
  • Eric Newman: “Sunt un mare fan al lui Robert De Niro. Să-l am ca partener de producție și parte din distribuție în acest serial este dincolo de cele mai curajoase visuri ale mele. Cât despre Lesli Linka Glatter, ea a regizat atât de multe dintre episoadele mele preferate de televiziune. A fost prima noastră alegere pentru regia acestei producții. Sunt recunoscător celor de la Netflix pentru încrederea și sprijinul lor continuu și sunt încântat să lucrez cu o echipă uimitoare formată din Noah, Lesli și Jonathan, pentru acest serial actual (și terifiant)”.
  • Noah Oppenheim i-a recunoscut meritul jurnalistului Michael S. Schmidt, câștigător al Premiului Pulitzer și a „povestirilor care l-au ținut treaz noaptea”, care i-au servit ca inspirație. Acesta a adăugat: „să vedem cum prinde viață acest thriller rupt din realitate, cu legendarul Robert De Niro în distribuție, este mai mult decât am fi putut spera”.
  • Peter Friedlander, Vice President of Scripted Series, Netflix, US and Canada: „Zero Day este un thriller de conspirație pătrunzător, care va ține publicul în suspans. Este o onoare să lucrăm pentru această serie cu o echipă de top, cu iconicul Robert De Niro în fruntea ei, și adusă la viață de talentul de neegalat ale lui Eric Newman, Noah Oppenheim, Lesli Linka Glatter și Michael S. Schmidt”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.