Setari Cookie-uri

'Alină-mă' de la Emilian. Noua ta plăcere nevinovată

Emilian este în continuă ascensiune, bifând reușită după reușită.

comunicat de presa: Artistul a avut un succes incredibil în 2022, înregistrând peste 20 de milioane de vizualizări pe toate platformele de streaming. Totodată, Emilian a câștigat concursul „Te cunosc de undeva”, alături de WRS, cucerind inimile publicului prin calitățile lui vocale și actoricești.

După un 2022 fulminant, artistul urmărește să treacă la pasul următor și să uimească întreaga lume cu muzica sa. Acesta își începe călătoria cu piesa “Alină-mă”.

Declarație de dragoste. Momente sexy cu partenerul. La volum maxim în căști. Doar pentru boost de energie. Piesa “Alină-mă” de la Emilian este potrivită pentru orice moment, stare sau intenție.

„Alină-mă e o piesă de vibe. Merge să îi dai play în pat cu partenera, merge să o asculți de fun sau de îndrăgostit ce ești. E o piesă a oamenilor pasionali, cărora nu le este frică să își expună iubirea, chiar și într-un mod mai erotic. Nu vreau să vă stric surpriza, așa că dați un play pe YouTube și sigur o să vă prindă”, afirmă Emilian despre piesă.

Piesa este o co-producție HaHaHa Production si Cat Music. Muzica, versurile și producția au fost create de Emilian Nechifor, iar de Mix și Master s-a ocupat Lucian Nagy.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.