Setari Cookie-uri

JUNO lansează piesa care-ți mișcă sufletul și corpul

Dacă 2021 și 2022 au fost primele trepte ale unei piramide, 2023 este vârful acesteia. JUNO își întărește amprenta muzicală și lansează albumul “AFRODISIAC”, un album care face corpul să se miște, iar sufletul să simtă mișcările. 

comunicat de presa: Pe scurt, “AFRODISIAC” este un album care-ți va da energie pozitivă, oricând ai avea nevoie de ea. Prima piesă, “Sufletul meu” este povestea care te poartă prin roller coaster-ul emoțional al unei relații. Versurile piesei descriu momentul în care unul dintre parteneri nu-i mai apreciază iubirea celuilalt.

“SUFLETUL MEU” primul single extras de pe albumul Afrodisiac. E o piesă în care chiar am pus SUFLETUL MEU cu adevărat cu un strop de ego care spune “Ok, mă ignori acum, dar vedem noi mai târziu” :)). Cred că toți ne-am simtit așa la un moment dat mai mult sau mai puțin. O piesă de dans, o piesa pozitivă, o piesă pe care sper multe suflete să se umple de energie bună.”, afirmă JUNO despre “Sufletul meu”.

Citește și:

Piesa este o co-producție între HaHaHa Production și Cat Music România. De muzică s-au ocupat Stancu Alexandru (JUNO), Florin Boka (Feenom) și Sofronescu Răzvan. Textul este scris de sufletul lui JUNO, producția și mix-ul a fost făcută de Feenom, iar Erwin Maas s-a ocupat de Master-ul piesei.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.