Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 27 martie - 2 aprilie

Horoscop săptămânal 27 martie - 2 aprilie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată de primăvară.

Suntem într-o săptămână de tranziție de la martie la aprilie. Această perioadă vine încărcată cu o energie incredibilă de care ar fi bine să profităm. Cosmosul ne spune că acum este momentul să lăsăm în spate tot ce nu ține de noi și să ne concentrăm pe lucrurile care contează cu adevărat. Suntem aici și acum se întâmplă viața noastră. Acum putem fi fericiți cu adevărat.

Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână de primăvară:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt liberă să trăiesc așa cum îmi doresc. Sunt liberă să fac tot ce îmi stă în puteri pentru a îmi vedea sufletul fericit.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să am mai multă grijă de mine. Învăț să mă respect, să mă iubesc și să mă fac fericită.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Lupt pentru ceea ce îmi doresc. Obstacolele care stau în calea mea nu mă sperie, din contră - sunt adevărate provocări pentru mine ce mă vor ajuta să devin și mai puternică.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în intuiție și mă las condusă de ce îmi dictează sufletul. Știu că inima mea va alege tot ce este mai bun pentru mine.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la visurile vechi pentru că nu mă mai reprezintă și învăț să îmi creez altele noi care mă vor ajută să fiu fericită cu adevărat.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de toate lucrurile pe care nu le mai pot controla, renunț la trecut și mă concentrez pe momentul de acum.

Citește și:

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Îi permit inimii mele să se vindece și să iubească din nou. Dărâm barierele construite în jurul sufletului meu și învăț să îmi arăt adevărata față.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Chiar dacă sunt egoistă, în această săptămână aleg să mă pun pe primul loc și să învăț să am mai multă grijă de mine înainte de a avea grijă de alți oameni.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt liberă să trăiesc așa cum îmi doresc. Nimeni nu îmi poate spune de ce am nevoie pentru a fi fericită; eu știu care este drumul pe care trebuie să merg.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în mine și merg mai departe. Mă bucur de această călătorie pas cu pas și nu mă mai concentrez doar pe destinație.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Fac un pas în spate și îi permit Universului să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg. Învăț să nu mai lupt împotriva destinului.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: În această săptămână ies din zona de confort și aleg ce este mai bine pentru mine. Învăț să lupt cu tot sufletul pentru ce îmi doresc astfel încât să îmi construiesc viața la care visez.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.