Setari Cookie-uri

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi foc?

Deși în fiecare noapte visăm, puțini dintre noi își mai amintesc dimineața ce anume au visat. Sunt însă unele vise care ne zdruncină emoțional, din care ne trezim brusc sau pe care ni le amintimp a doua zi, având un anume impact asupra noastră. În Dicționarul de Vise by Garbo abordăm astăzi semnificația celor în care apare focul: o casă în flăcări sau chiar incediul casei părintești, focul pe câmp sau în pădure sau chiar focul asupra noastră.

Ce înseamnă când visezi foc: semnificații generale

În general, incendiile în vis pot simboliza distrugerea, schimbarea sau transformarea. Dacă visezi că o casă arde, poate fi un semn că există o situație în viața ta care este pe cale să se schimbe în mod dramatic și poate fi distructivă. Acest vis poate indica, de asemenea, o emoție intensă sau o situație stresantă la care te confrunți în prezent.

De asemenea, incendiul poate simboliza și emoții puternice, cum ar fi furia sau pasiunea. Dacă în vis tu ești cel care declanșează incendiul, poate indica faptul că ai o energie interioară puternică, care trebuie eliberată.

Într-un context mai pozitiv, incendiul poate simboliza și o eliberare sau o curățire, o purificare a trecutului. Atunci când visezi foc poate fi un semn că ești pregătit să renunți la lucrurile care nu-ți mai sunt utile și să faci loc pentru ceva nou în viața ta.

Citește și:

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.