Setari Cookie-uri

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Deși fiecare are drumul lui în viață și harta astrală personală poate aduce detalii și informații mai specifice, totuși sunt câteva zodii în horoscop în care se nasc cei care au de vindecat karma în dragoste. Lecțiile karmice pot veni din orice tip de greșeală în iubire, de la înșelare, până la violență, sacrificiu etc.

Învățarea lecțiilor karmice este legată atât de pattern-uri învățate în familie (sau în mediul în care creștem) ori de greșelile personale pe care le facem în anumite domenii, cât și de anumite experiențe care pot aparține unor vieți anterioare, după cum susțin unii energeticieni.

Aceste lecții le putem avea față de karma înșelării, a minciunii, a dedicării până la sacrifiu în iubire, a violenței (îndurate sau ca act de violență practicat în trecut sau într-o altă viață față de altcineva), karma părăsirii, a abandonului, sau poate este vorba despre iubiri ținute ascunse și neexprimate. Practic orice înfrânare sau distorsionare a unei posibile iubiri reprezintă un rău făcut care necesită vindecare karmică.

Citește și:

Zodia Gemeni: karma comunicarii

Uneori poți simți că relația de cuplu devine atât de firească pentru tine, că te consideri atât de apropiat față de partener, încât riști să ajungi să crezi că totul ți se cuvine.

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.