Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din aprilie ne încurajează să învățăm să trăim cu adevărat și să fim fericiți cu ce avem deja

Horoscop aprilie 2023: vă invităm să vedem ce ne pregătește Universul pentru următoarele săptămâni:

Nimic din ce a fost nu mai contează. Trecutul rămâne în spate, în timp ce prezentul devine principalul nostru focus. Aprilie este o lună plină de speranță, de iubire sinceră, de căldură sufletească, de schimbări incredibile și, cel mai important, de acceptat viața așa cum este - cu bune și cu rele. Învățăm să fim recunoscători pentru ceea ce avem și să trăim cu adevărat în clipa de acum căutând fericirea adevărată din inimile noastre.

Lăsăm în spate toată durerea și tot frigul iernii și îmbrățișăm energia renașterii, a schimbării, a transformării. Aprilie este cunoscută ca fiind a patra lună a anului și a doua lună a primăverii. Cu toate acestea, numerologia colectivă din aprilie 2023 poartă vibrațiile numărului 2 și este strâns legată de teme precum dualitatea, armonia, echilibrul și pacea interioară.

Citește și:

Acestea fiind spuse, vă invităm să vedem ce ne pregătește Universul pentru următoarele săptămâni:

6 aprilie: Lună plină roz în Balanță

Luna Plină Roz în Balanță înfrumusețează cerul pastel al primăverii, simbolizand un timp de echilibru și armonie interioară și iubire pentru oamenii din jur. Această perioadă ne învață că relațiile noastre reflectă sinele nostru interior. Oamenii pe care îi atragem în viața noastră sunt oglinzi care ne reflectă propriile convingeri, modele și dorințe. Învățăm să fim atenți la ce ne dorim nu doar de la cei din jurul nostru, ci și de la noi.

7 aprilie: Intrăm în umbra pre-retrogradă a lui Mercur

Umbra pre-retrogradă a lui Mercur începe pe 7 aprilie și este ca o scurtă privire cosmică în uraganul care urmează să vină peste noi. Însă Universul ne spune că nu trebuie să ne temem de Mercur retrograd, ci mai degrabă acesta este un moment perfect pentru a ne pune în ordine gândurile și viața înainte ca totul să ia o întorsătură mai puțin frumoasă.

Citește și:

10 aprilie: Venus intră în Gemeni

Suntem sfătuiți să nu ne mai fie frică să ne asumăm riscuri, să încercăm ceva nou și să ieșim din zona de confort. Nu trebuie să ne lăsăm prinși în trecut sau să ne facem prea multe planuri pentru viitor. Acest tranzit ne învață să trăim în prezent și să ne bucurăm cu tot sufletul nostru de clipă de acum.

11 aprilie: Soarele intră în conjuctie cu Jupiter

Soarele și Jupiter se unesc într-o conjuncție puternică în Berbec, aprinzând cerul cu energie și mintea noastră cu dorința de schimbare, motivație și optimism. Acesta este un moment foarte bun pentru a ne examina punctele forțe și a decide ce avem de făcut pe viitor. Care sunt visurile noastre? Pentru ce ne dorim să luptăm?

20 aprilie: Eclipsa de Soare + Soarele întră în Taur

Energia unei eclipse este una electrizantă, transformatoare și atât de puternică încât nu va rămâne nicio persoană neafectată de ea. Este că un val puternic de electricitate cosmică care ne zguduie să ne trezim și ne propulsează înainte în călătoria noastră de creștere și de evoluție. Este timpul să renunțăm la vechile modele și credințe și să îmbrățișăm schimbarea așa cum vine ea, cu bune și cu rele.

Citește și:

Sezonul Taurului este un moment în care se fac salturi de credință, se îmbrățișează transformarea și se învață arta recunoștinței.

21 aprilie: Mercur intră în retrograd

Pe 21 aprilie Mercur, mesagerul cosmic, își începe dansul înapoi pe cer, la 15 grade în Taur. Deși această energie ne poate face să ne simțim pierduți în viețile noastre, Mercur retrograd în Taur ne poate ajuta să ne rearanjăm viețile într-un mod pe care nu l-am crezut niciodată posibil. Încetinim din fuga noastră prin viață, reflectăm asupra lecțiilor învățate și ne reevaluăm prioritățile astfel încât să începem un nou capitol interesant și plin de provocări frumoase.

foto main orin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.