Setari Cookie-uri

8 Moduri simple de a te iubi cu adevărat în această lună nouă

Nu aștepta ca alți oameni să te aleagă. Alege-te tu în fiecare zi. Nu aștepta ca alți oameni să aibă grijă de tine. Ai tu grijă de tine în fiecare clipă. Nu aștepta ca alți oameni să te iubească. Iubește-te tu în fiecare secundă a vieții tale.  

O nouă lună, un nou început, un nou capitol, o nouă viață. Ești pregătită să dai pagina și să o iei de la capăt? Ești pregătită să te pui pe primul loc și să te faci fericită?

Iată care sunt cele mai simple, dar importante, moduri de a te iubi cu adevărat în această nouă lună:

1. Lasă trecutul în spate

Tot ce contează este momentul de acum. Învață-ți lecțiile și permite-ți să o iei de la capăt fără să te mai gândești la ce s-a întâmplat și fără să mai permiți trecutului să îți influențeze deciziile de acum.

2. Învață să asculți ce vrea inima ta

Nu te mai lăsa condusă de ce îți spun oamenii din jur. Aceasta este viața ta și doar a ta, trăiește-o așa cum vrei tu să o trăiești. Alege ce este mai bine pentru tine și permite-i intuiției să te ghideze fără să îți mai pese de gura celorlalți.

Citește și:

3. Acceptă-ți destinul

Un lucru puțin dificil (mai ales atunci când nu știi ce se întâmplă cu viața ta), însă extrem de necesar. Fă un pas în spate și permite-i Universului să îți arate cât de frumoasă poate fi clipa de acum și ce te așteaptă pe viitor.

4. Nu mai încerca să câștigi aprobarea celor din jurul tău

Trăiește pentru tine și numai pentru tine. Încearcă să te eliberezi de dorința de a impresiona oamenii și, în schimb, concentrează-te pe a trăi așa cum îți dorești.

5. Luptă pentru visurile tale

Găsește în inima ta curajul de a ieși din zona de confort și de a lupta pentru ceea ce îți dorești. Ai încredere în puterea ta interioară, crește-ți singură aripi și luptă pentru ceea ce vrei să ți se întâmple.

Citește și:

6. Distanțează-te de oamenii care te pun la pământ

Nu ai nevoie de așa ceva în viața ta - nu ai nevoie de energie negativă, nu ai nevoie de oameni care te folosesc, nu ai nevoie de dramă și nici de durere.

7. Iartă-te pentru greșelile din trecut

Un lucru foarte important pe care trebuies să îl faci pentru a fi în pace cu tine însăți este să te ierți pentru toate greșelile făcute în trecut. Acceptă că acestea te-au învățat lecții importante, permite-ți să elimini toate emoțiile negative cu privire la ce s-a întâmplat și la ce ai făcut și mergi mai departe cu viața ta.

8. Arată recunoștință pentru clipa de acum

Învață să trăiești în momentul prezent și să te bucuri de ceea ce ai fără să te mai concentrezi mult prea mult asupra viitorului. Apreciază clipa aceasta pentru că aici se întâmplă viața ta.

Citește și:

foto main Fortis Design, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.