Setari Cookie-uri

Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire

Atunci când vă simțiți copleșiți de viața însăși și de toate problemele și grijile ei, opriți-vă preț de o secundă din a alerga în acest labirint ce pare fără de ieșire. Închideți ochii preț de o secundă, coborați-vă chiar în adâncul inimii voastre și conectați-vă la înțelepciunea și puterea divină, iubirea infinită a universului.

În acele clipe dificile, detașați-vă pentru o clipă de problemele voastre și rostiți cu buzele sau în gând această rugăciune pentru libertate și iubire scrisă de Don Miguel Ruiz și publicată în cartea “Cele patru legăminte”.

Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru libertate, rugăciune pentru iubire

"Creator al Universului, ne rugăm ție să vii printre noi și să împărtășești cu noi o puternică comuniune de iubire. Noi ştim că adevăratul tău nume este iubire, că a fi în comuniune cu tine înseamnă a împărtăşi aceeaşi vibraţie, aceeaşi frecvenţă care esti tu, deoarece tu eşti singurul lucru care există în univers.

Astăzi, ajută-ne să fim la fel ca tine, să iubim viaţa, să fim viata, să fim iubire. Ajută-ne să iubim la fel cum iubeşti tu, necondiţionat, fără aşteptări, fără obligaţii, fără judecăţi. Ajută-ne să ne iubim şi să ne acceptăm pe noi înşine fără a ne judeca, deoarece dacă ne judecăm pe noi, ne vom găsi vinovaţi şi vom considera ca trebuie să fim pedepsiţi.

Citește și:

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.