Setari Cookie-uri

Sezonul 3 din 'The Kardashians' are premiera pe 25 mai pe Disney+

Disney+ a lansat teaserul celui de-al treilea sezon al serialului "The Kardashians", anunțând că noul sezon al serialului original de succes va avea premiera pe 25 mai, doar la Disney+, cu episoade noi în fiecare joi.

comunicat de presa: Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie invită telespectatorii să revină în viețile lor, în timp ce se confruntă cu provocările maternității, creșterii copiilor în comun și își construiesc propriile imperii. Legătura lor va fi pusă la încercare și vor apărea tensiuni, dar, ca o familie, vor rămâne unite în timpul furtunii.

Ben Winston, partenerul Fulwell 73, este producătorul executiv al serialului alături de Emma Conway și Elizabeth Jones, iar Danielle King este showrunner și producător executiv.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.