Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 3-9 martie

Horoscop săptămânal 3-9 martie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată de primăvară.

Prima săptămână din aprilie aduce un sentiment de noutate și o dorință de noi începuturi pentru majoritatea zodiilor. Ne conectăm la puterea naturii, la primăvară și la începutul unei noi luni și căpătăm curaj pentru a ieși din zona de confort și a încerca lucruri noi și interesante în fiecare zi.

Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână de primăvară:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: În inima mea există iubire adevărată nu doar pentru mine, ci și pentru oamenii din jurul meu. Ofer dragoste pură pentru că știu că este cel mai frumos cadou.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în planul pe care Universul îl are pregătit pentru mine. Fac un pas în spate și îi permit destinului să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg mai departe.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de trecut și învăț să trăiesc pentru momentul de acum. Aici, fix în acest moment se întâmplă viața mea. Aici pot fi fericită cu adevărat.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Ies din zona de confort și învăț să lupt pentru ceea ce îmi doresc astfel încât să construiesc viața la care visez.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Inima mea este încărcată de iubire. Sufletul meu este încărcat de liniște. Totul este bine în viața mea.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai permit nimănui să îmi spună cum să îmi trăiesc viața. Eu singură iau decizii și fac schimbări bazându-mă pe ce îmi dictează intuiția.

Citește și:

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Iau o pauză de la toate și învăț să mă bucur de toate lucrurile mărunte ale viețîi pentru că acestea sunt cele care contează cu adevărat.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Bucuria unui nou început îmi bate la ușa. Îmi deschid sufletul și îi permit destinului să se întâmple. Sunt pregătită pentru o schimbare.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă mai concentrez pe viitor și învăț să trăiesc pentru clipa de acum pentru că numai și numai în acest moment se întâmplă viața mea și pot fi fericită cu adevărat.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt fericită cu ceea ce am. Învăț să fiu recunoscătoare pentru viața pe care o trăiesc și să mă bucur de tot ce este frumos în momentul prezent.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Iert oamenii care mi-au greșit și mă iert și pe mine pentru tot trecutul meu. Închid pagina și merg mai departe pe drumul vieții.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi eliberez sufletul de toate gândurile negative și învăț să aduc liniștea în viața mea. Sunt recunoscătoare pentru lecțiile învățate si aleg sa merg mai departe pe drumul meu.

foto main EL_Art, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.