Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (3-9 aprilie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Îmi deschid sufletul și permit energiei divine să mă vindece cu adevărat și să mă ghideze pe acest drum nou al vieții mele.

Mantra zilei de marți:

Sunt pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple. Fac un pas în spate și îi permit Universului să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg mai departe.

Mantra zilei de miercuri:

Am grijă de inima mea și nu mai permit nimănui să îmi rănească sufletul. Aleg să mă pun pe primul loc și să fiu fericită cu mine însămi.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Mă eliberez de toate gândurile și emoțiile negative pentru a putea vedea binele și frumosul din viața mea. Aleg să fiu recunoscătoare pentru ceea ce trăiesc aici și acum.

Mantra zilei de vineri:

Mă eliberez de toate fricile de necunoscut și fac un pas în față către un viitor frumos. Îmi deschid larg aripile, învăț să zbor cât mai sus și să lupt pentru visurile mele.

Mantra zilei de sâmbătă:

Mă bucur de această zi pentru că aici și acum se întâmplă viața mea. Ce a fost nu mai contează și ce urmează să fie este incert.

Mantra zilei de duminică:

Astăzi aleg să văd tot ce este mai frumos în viața mea. Sunt fericită cu ceea ce am și nu îmi trebuie nimic mai mult pentru a fi bine cu mine însămi.

foto main Cristina Conti, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.