Setari Cookie-uri

Ritualul de Lună Nouă de care toate sufletele au nevoie. Un dar de la Univers pentru vindecare și transformare

Valorificarea puterii Lunii Noi. Ritualul de care ai nevoie pentru curățarea sufletului și invitarea fericirii și abundenței în viața ta

Curăță-ți sufletul de energia negativă și atrage abundența în viața ta în timpul acestei Luni Noi. Luna Nouă aduce cu ea o energie divină de care ar fi bine să profităm.

Universul ne deschide porțile și ne pregătește sufletele pentru o vară minunată. Este timpul să ne eliberăm de trecut și să trăim viața mai frumos ca niciodată.

Pe măsură ce Luna trece de la întuneric la lumină, ea poartă și transmite către noi o energie extraordinară ce poate fi valorificată pentru a ne reînnoi sufletele, a curăța energia negativă și a atrage abundența și fericirea în viața noastră.

Vă invităm să ne adâncim în arta ritualului lunii noi, explorând puterea sa minunată și oferindu-vă un ghid pentru a va crea propria ceremonie personală de transformare.

Citește și:

Cum ne influențează Luna Nouă?

Energia Lunii controlează mareele oceanului și este atât de puternică încât ne influențează pe noi toți. Cerul este mai întunecat când Luna este nouă deoarece Luna nu este vizibilă cu ochiul liber în această fază.

Luna Nouă are un efect extraordinar asupra stării noastre de spirit. În acest timp, putem experimenta emoții intense în timp ce sufletele noastre se pot simți agitate și nervoase.

Acest întuneric pe care ni-l oferă Luna Nouă nu trebuie să însemne totuși lucruri negative, din contră - uneori întunericul ne face să ne întoarcem atenția asupra interiorului nostru și să reflectăm asupra trecutului. Avem ocazia să învățăm lecții și să ne detașăm de tot ce a fost astfel încât să ne pregătim inimile pentru un nou început. Putem folosi acest timp pentru a descoperi cele mai profunde dorințe ale noastre și pentru a ne da seama care ne este scopul în viață.

Citește și:

Ritual de Lună Nouă: ce să faci pentru a profita de energia incredibilă a Lunii Noi:

1. Exercițiu pentru a îți elibera inima și a renunța la trecut

Începe ritualul acordându-ți câteva momente pentru a îți alinia energia sufletului la energia Universului. Închide ochii, respiră adânc și permite lumii exterioare să dispară. Reflectă asupra emoțiilor negative, a experiențelor sau convingerilor limitate care nu ți-au permis să trăiești cu adevărat.

Notează toate aceste gânduri în jurnalul tău, recunoscând prezența lor în viața ta. Apoi, cu intenție și convingere eliberează-te de aceste poveri astfel încât să faci loc energiei pozitive în inima ta.

Mantrele pe care ți le poți spune în următoarea perioadă:

Citește și:

"Sunt aici și sunt pregătită pentru un nou capitol al viețîi mele. Mă eliberez de trecut, de durere, de tristețe, de suferință și îmi deschid inima pentru un viitor minunat. Universul este de partea mea și mă poartă pe drumul potrivit."

"Transformarea începe acum. Sufletul meu este pregătit pentru tot ce urmează să se întâmple."

"Fac un pas în spate și îi permit divinității să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg. Știu că Universul are un plan minunat pregătit pentru mine."

2. Exercițiu pentru curățarea de energie negativă

Pentru curățarea de energie negativă, folosește un cristal. Cele mai bune cristale pe care le poți folosi sunt: obisdianul, amestistul, turmalina neagră și citrinul.

Citește și:

Ține cristalul în mână și imaginează-ți o lumină albă strălucitoare care îți învăluie tot corpul, îți purifică spiritul și creează spațiu pentru noi oportunități și fericire în viața ta. Permite ca această lumină albă să elimine toată energia negativă și să te elibereze de toate greutățile care îți apasă pe umeri.

În cazul în care nu ai cristale în casă, fă o baie pentru curățarea de energii negative. Baia spirituală cu sare ajută la curățare și, în același timp, te protejează o perioadă lungă de timp. Pe lângă apă caldă, mai ai nevoie și de o jumătate de cană de sare Epsom.

Sarea este cunoscută ca agent de curățare a energiilor negative și, rămânând pe pielea ta, poate crea un strat de protecție astfel încât să nu mai absorbi atât de ușor energiile din jurul tău.

Citește și:

3. Exercițiu pentru stabilirea intențiilor

Cu un suflet complet curat și o energie reînnoită, este timpul să îți stabilești intențiile pentru viitorul ciclu lunar. Concentrează-te pe ceea ce dorești să manifești în viața ta - poate fi vorba de fericire, iubire, abundență financiară sau creștere personală. Notează-ți intențiile în jurnal și, în timp ce scrii, trimite recunoștință către Univers pentru tot ce ai deja.

foto main Korot Yurii, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.