Setari Cookie-uri

Ritualul de Lună Plină ce aduce binecuvântare și eliberare pentru toate sufletele. Totul se schimbă

Luna Plină Căpșună de pe 4 iunie este semnaul Universului că a venit momentul tranziției importante. Totul se schimbă, nimic nu va mai fi la fel. Simțim energia Cosmosului mai mult decât oricând pe măsură ce ne eliberăm de tot ce a fost pentru a primi binecuvântare pe noul drum al vieții noastre. 

Luna Plină de pe 4 iunie este prima lună a verii și mai poartă și denumirea de "Luna Căpșună" deoarece în trecut triburile foloseau această lună ca semnal pentru a se reuni și a aduna căpșunile coapte ale pământului.

Luna Plină de pe 4 iunie va avea loc în zodia Săgetător

Săgetătorul este condus de planeta Jupiter, care actioneaa aproape că un protector generos al întregului zodiac. Jupiter vrea să ne aducă binecuvântari și abundență în viețile noastre, transformând următoarea perioadă într-una extrem de frumoasă, încărcată de energie pozitivă și optimism. Suntem foarte veseli, dornici să evoluăm și, cel mai important, să ne bucurăm de ceea ce trăim.

Luna Plină în Săgetător: Temele importante pentru această perioadă:

Citește și:

- îmbrățișarea talentelor și a dorințelor noastre unice;
- conectarea cu copilul nostru interior;
- focusarea pe intuiția spirituală și îndrumarea interioară pe care Universul ne-o oferă;
- eliberarea de rănile vechi și îmbrățișarea noilor începuturi;
- eliberarea de gânduri negative sau comportamente dificile ce nu ne permit să evoluăm.

Ritual de Lună Plină

Ritualurile de Lună Plină sunt extrem de importante deoarece duc la recunoștință și la celebrarea energiei incredibile a Lunii. Meditația, muzica și dansul sunt modalități simple de a profita de această energie și de a o invita în viețile naostre. Cerul este limita atunci când vine vorba despre Luna Plină.

Ritualul de Lună Plină te ajută să te conectezi mai mult la forțele și energiile din jurul tău.

Citește și:

Cum creezi un ritual de Lună Plină?

1. Pregătește-ți spațiul potrivit

Crearea unui spațiu liniștit, sacru pentru ritualul de Lună Plină este crucială. Găsește un loc liniștit și confortabil unde te poți conecta cu energia lunii fără întreruperi.

2. Conectează-te la energia Universului

Așează-te într-o poziție confortabilă, închide ochii, respiră adânc de mai multe ori (inspiră pe nas și expiră pe gură) și vizualizează cum din picioarele tale cresc rădăcini ce pătrund în pământ și se conectează la stabilitatea acestuia, permițând oricărui stres sau tensiuni să dispară.

3. Scrie-ți intențiile

Valorifică puterea Lunii Pline în Săgetător stabilind intenții aliniate cu energia sa. Folosește un jurnal pentru a îți nota intențiile de creștere, înțelepciune și descoperire. Fii specifică și sinceră în intențiile tale, permițându-ți să visezi mare și să îți imaginezi posibilitățile care te așteaptă. Vizualizează-te întruchipând aceste intenții și conectându-te cu sufletul tău aventurier.

Citește și:

4. Începe ritualul eliberării

Renunțăla limitări și convingeri vechi care nu îți mai servesc. Ia o foaie de hârtie și scrie care sunt lucrurile/ obiceiurile/ gândurile/ temerile de care vrei să te eliberezi. Odată ce ai terminat, acordă-ți un moment pentru a reflecta la greutatea ridicată de pe umeri pe măsură ce împăturești această foaie și o arunci la gunoi (sau o arzi într-un vas).

5. Permite-i Lunii să îți inunde sufletul cu energia ei

Găsește un loc de unde poți observa Luna Plină în toată splendoarea ei. Permite-i luminii sale să îți cuprindătot corpul, să vindece ce are de vindecat, să te elibereze de vechea ta viață și să ofere putere intențiilor tale pentru a începe un nou capitol al destinului tău.

6. Încheierea ritualului

Citește și:

Întoarce-te în spațiul tău sacru și exprimă-ți recunoștința pentru această experiență. Mulțumește Lunii, Universului și sufletului tău pentru participarea la acest ritual. Închide ochii, inspiră și expiră timp de 2 minute. Apoi, când simți că ești pregătită, deschide ochii și ești gata să îți continui viața.

foto main PHOTOARTDESIGN, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.