Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 5-11 iunie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână de iunie.

Horoscop săptămânal: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână de vară:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi predau grijile Universului și îi permit divinității să îmi arate care este drumul pe care l-a pregătit pentru mine.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Am puterea de a alege. Am puterea de a spune "Nu" și de a merge mai departe atunci când lucrurile nu sunt cele mai favorabile mie.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Îi promit sufletului meu că învăț să am răbdare. Îi promit inimii mele că nu mă mai grăbesc nicăieri. Îi promit Universului că îi permit să își joace cartea. Îi promit divinității că fac un pas în spate și mă las pe mâinile sale.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de frici și îndoieli și creez pace în inimă și în suflet. Aleg acum să mă eliberez de toate fricile și îndoielile distructive. Sunt iubită de Univers și sunt în siguranță.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi văd visurile devenite realitate. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de frici și îndoieli și creez pace în inimă și în suflet. Aleg acum să mă eliberez de toate fricile și îndoielile distructive. Sunt iubită de Univers și sunt în siguranță.

Citește și:

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Trăiesc pentru aici și acum. Nu mă pot bucura de prezent dacă mă tot mustrez pentru ce s-a întâmplat în trecut sau mă gândesc la ce mă așteaptă în viitor.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă trezesc cu zâmbetul pe buze. Sunt recunoscătoare pentru viața pe care o am și pentru ceea ce trăiesc. Inima mea este fericită, iar sufletul îmi este liniștit.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregătită pentru tot ce urmează să mi se întâmple. Știu că Universul mi-a pus deoparte numai surprize frumoase.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt aici și sunt puternică. În mâinile mele există puterea de a crea realitatea pe care mi-o doresc.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să las trecutul în urmă. Învăț să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Am încredere în acest proces.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt prezentă. Sunt atentă. Iubesc oamenii. Mă concentrez asupra calităților lor și nu mă interesează slăbiciunile lor. Acesta este modul de a face o diferență reală în relațiile de iubire.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.