Setari Cookie-uri

9 Semne că îngerul păzitor încearcă să te avertizeze asupra unui pericol

Îngerii sunt prezente divine și diafane care nu intervin în mod direct în viețile noastre, însă au rolul de a ne proteja și de a ne feri de rele. Ei ne veghează pașii pe care îi avem de făcut pe calea adevărată a sufletului nostru, îndrumându-ne și dându-ne semne atunci când nu mai știm încotro să o luăm.

Se spune că fiecare dintre noi a fost binecuvântat la naștere cu un înger păzitor care are grijă de noi și care intervine în anumite modalități vizibile sau invizibile, după cum îi este permis, atunci când ceva rău ni se poate întâmpla sau când suntem în pericol. Uneori, îngerul nostru păzitor încearcă să ne atragă atenția și să ne ofere preventiv anumite semne și semnale de alarmă astfel încât să putem lua decizii într-o mai bună cunoștință de cauză și cu mai multă vigilență.

Iată câteva semne prin care îngerul păzitor ne poate avertiza asupra unui pericol sau lucru nefast pentru noi:

- Uneori, prezența unui înger păzitor poate fi semnalată și prin anumite senzații fizice, încercând să te facă atentă asupra unui pericol. Dacă brusc simți furnicături în corp, senzația de piele de găină, mai ales pe o anumită parte a corpului, o senzație ciudată (atenție, nu durere!) în creștetul capului, pe spatele gâtului, pe umeri sau pe brațe sau chiar în plexul solar, dacă te simți subit ciudat și ai lacrimi în ochi, fără niciun motiv cunoscut de tine, este posibil ca îngerul tău păzitor să încerce să îți comunice ceva și să se conecteze cu tine, transmițându-ți anumite semnale energetice.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.