Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 12-18 iunie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână de iunie. 

Horoscopul săptămânii 12-18 iunie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână de vară:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt puternică și cred în tot ce poate să realizeze sufletul meu dacă își propune.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă bucur de acest capitol nou al vieții mele cu tot sufletul meu. Simt fericire în inima mea așa cum nu am mai simțit niciodată.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregătită pentru o nouă săptămână și pentru toate provocările pe care Universul vrea să mi le scoată în față. Abia aștept să văd ce mă așteaptă.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: În mâna mea este puterea de a lua decizii și de a îmi modela nu doar prezentul, ci și viitorul. Eu dețin frâiele vieții mele.

Citește și:

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de tot ce este negativ și toxic și îi permit Universului să trimită către mine energie pozitivă infinită.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în planul pe care Universul îl are pregătit pentru mine. Fac un pas în spate și îi permit destinului să se întâmple.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi stabilesc obiective clare și mă ocup de ele cu o hotărâre neclintită. Nu mă sperii de obstacole și merg mai departe pentru a îmi împlini visurile.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Ofer iubire nu doar sufletului meu, ci și tuturor sufletelor din jurul meu. Sunt aici pentru a face această lume una mai bună.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Accept această transformare a vieții mele, mă adaptez la tot ce se întâmplă și îmi continui drumul prin viață. Nu lupt împotriva propriului destin.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Simt bucurie și fericire. Simt liniște și calm. Simt tot ce este mai frumos în această lume și mă bucur de viața pe care o trăiesc.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi deschid sufletul către minunile lumii. Îmi deschid inima către iubirea adevărată. Îmi deschid mintea către liniștea divină.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Merg mai departe cu viața mea fără să îmi fie teamă de obstacole. Lupt cu toată ființa mea pentru ceea ce îmi doresc.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.