Setari Cookie-uri

Camila Cabello lansează împreună cu Lil Nas X single-ul 'HE KNOWS'

Camila Cabello lansează împreună cu Lil Nas X single-ul “HE KNOWS” de pe viitorul ei album C,XOXO, care va fi lansat pe 28 iunie.

comunicat de presa: Proiectul este scris de Camila și adus la viață cu producătorul executiv El Guincho (Rosalia, FKA twigs, Frank Ocean) și coproducătorul Jasper Harris (Lil Nas X, Baby Keem, Jack Harlowe). Camila a apărut recent pe coperta revistei Paper, care îl descrie pe C,XOXO ca având „o neplăcere emoțională și o cruzime” și continuă să-l proclame pe C,XOXO drept „cel mai îndrăzneț album solo al ei”.

„HE KNOWS (featuring Lil Nas X)” este precedat de piesa febrilă „I LUV IT”, pe care Rolling Stone l-a numit „un single hiperpop super-încărcat”, iar Stereogum a descris-o drept „o bogăție avan-pop vertiginoasă și hiperactivă”. Nylon a anunțat piesa ca fiind „o melodie pop încântată pe warp-drive”, în timp ce Billboard a numit piesa „neplăcută și surprinzătoare cu bună știință”.

Citește și:

În weekendul trecut, Camila a participat la Formula 1 în Miami și a susținut un set acustic special pentru fani. Camila a uimit și pe covorul roșu al Met Gala luni, 6 mai, purtând o rochie personalizată de Ludovic Saint Sernin. Pentru a sărbători lansarea lui C,XOXO, Camila urmează să cânte la Rock In Rio Lisboa de anul acesta pe 23 iunie, precum și la faimosul festival Glastonbury din Marea Britanie, pe 26 iunie.


Kudika
13 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.