Setari Cookie-uri

23 mai, zi cu două evenimente astrologice majore: Lună Plină și Venus intră în Gemeni. Ce vine acum este binecuvântare

Ziua de 23 mai este una încărcată energetic deoarece aduce două evenimente astrologice extrem de importante: ne vom bucura de magia ultimei Luni Pline din această primăvară și, de asemenea, de intensitatea pe care o vom primi pe măsură ce Venus intră în zodia Gemeni. 

Suntem pe final de primăvară și Universul vrea să ne aducă surprize încărcate de transformări. Va invităm să descoperim în continuare ce ne rezervă Cosmosul pentru următoarea perioadă și cum ne vor influența aceste două evenimente.

23 mai: Lună Plină în Săgetător - ultima Lună Plină a primăverii

Luna Plină în Săgetător este un moment al transformării și al unui nou început în viața noastră. În lumina strălucitoare a acestei luni pline, simțim cum Universul ne îndeamnă să ne deschidem sufletele și mințile către schimbare și către evoluție. Este un moment de înțelegere profundă a propriei noastre naturi și a direcției pe care dorim să o urmăm în viață.

Această Lună Plină ne invită să abordăm schimbarea cu mult curaj și încredere, să fim deschiși către noile oportunități și să ne eliberăm de vechile obiceiuri și limitele care ne-au ținut în loc. Este un moment bun pentru a îmbrățișa necunoscutul și de a ne lăsa călăuziți de intuiție și de înțelepciunea interioară.

Citește și:

În lumina acestei Luni Pline, ne regăsim pe noi înșine într-un mod nou și mai autentic. Ne descoperim puterea interioară și potențialul neîmblânzit, iar asta ne dă încredere în noi și în capacitatea noastră de a face față provocărilor vieții. Este momentul să ne asumăm rolurile noastre de lideri ai propriei noastre vieți și să ne îndreptăm spre viitor cu hotărâre și determinare.

Luna Plină în Săgetător este o invitație către evoluție și către o viață mai plină de semnificație și împlinire. Este momentul să ne recunoaștem puterea noastră interioară, să ne adaptăm la schimbare și să ne îndreptăm către noi înălțimi de conștiință și de realizare personală.

23 mai: Venus intră în Gemeni

Citește și:

Cu Venus în Gemeni, influențele cosmice aduc un val de energie vibrantă și jucăușă în viața noastră, afectând fiecare zodie în moduri unice și captivante. Pentru toți noi, această tranziție aduce un focar de comunicare și conexiune, iar dorința de a explora noi interese și relații devine mai puternică ca niciodată.

Când Venus se află în Gemeni, zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) se simt ca acasă. Această tranziție le aduce o creștere a comunicării și a conexiunilor sociale. Pentru Gemeni, aceasta este o perioadă de strălucire și de magnetism, în care atrag atenția și sunt în centrul atenției. Balanțele se simt mai atrase de conversații interesante și de întâlniri sociale, iar Vărsătorii pot descoperi noi moduri de a-și exprima originalitatea și inteligența în relații.

Citește și:

Pentru zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn), Venus în Gemeni aduce o atenție sporită asupra comunicării și a relațiilor personale. Taurii pot simți o dorință mai puternică de a-și exprima afecțiunea și de a se conecta la un nivel mai profund cu cei din jur. Fecioarele pot fi mai deschise la schimbare în relații, iar Capricornii pot găsi modalități creative de a-și consolida bazele relaționale.

În ceea ce privește zodiile de foc (Berbec, Leu și Săgetător), Venus în Gemeni aduce o energie plină de vitalitate și pasiune. Berbecii sunt mai deschiși la flirt și la aventuri romantice, iar Leii strălucesc în conversații și întâlniri sociale. Săgetătorii se simt inspirați să exploreze noi interese și să își îmbogățească cunoștințele în domeniul relațiilor și al plăcerilor.

Citește și:

Pentru zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești), Venus în Gemeni aduce o perioadă de explorare a emoțiilor și a conexiunilor profunde. Racii pot descoperi noi modalități de a-și exprima sensibilitatea și de a-și comunica nevoile în relații. Scorpionii se simt mai deschiși la schimbare și la adaptare în domeniul iubirii, iar Peștii pot găsi conexiuni emoționale mai ușor și pot fi mai receptivi la experiențe noi și diferite.

foto main Canva.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.