Setari Cookie-uri

Holograf lansează noul single 'Sigur'

Trupa Holograf, una dintre cele mai iubite și longevive formații din România, lansează noul lor single intitulat – „Sigur", o piesă care vine ca o încununare a carierei memorabile a trupei, de-a lungul celor peste 40 de ani de activitate.

comunicat de presa: „Sigur" abordează stilului muzical caracteristic Holograf, combinând sonorități moderne cu influențe rock clasice, pentru a crea o piesă plină de emoție și nostalgie prin versuri și linii melodice, iar ca un suport, trupa lansează videoclipul piesei, care este o rememorare vizuala celor mai importante momente din cariera lor.

Acesta prezintă o serie de videoclipuri, poze și momente iconice întâmplate de-a lungul timpului. De la imagini din primele turnee, la secvențe din videoclipuri și poze din arhiva personală, cei cinci membri sunt surprinși într-o sală de cinema, rememorând fiecare moment. Clipul se încheie cu imagini cu cele mai de preț comori ale membrilor trupei, respectiv copiii lor.

După peste 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock, ce o definește. Trupa Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului. Cu numeroase hit-uri, care au schimbat industria muzicală locala, trupa Holograf continuă să ajungă la sufletul publicului cu fiecare lansare, marcând succes după succes.

Citește și:

Kudika
19 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.