Setari Cookie-uri

Nou pe Netflix! SWEET TOOTH: SEZONUL 3

În acest ultim capitol, Gus și prietenii săi pornesc într-o călătorie nebunească, în speranța că vor găsi leacul pentru Maladie și că vor descoperi adevărul despre hibrizi.

comunicat de presa: După ce l-au învins pe generalul Abbot în bătălia de la cabana lui Pubba, Gus (Christian Convery), Jepperd (Nonso Anozie), Becky (Stefania LaVie Owen) și Wendy (Naledi Murray) pornesc într-o călătorie spre Alaska în căutarea mamei lui Gus, Birdie (Amy Seimetz), care a încercat să descopere originile misterioase ale Maladiei mortale.

Pe drum, li se alătură dr. Singh (Adeel Akhtar), care pare să aibă propriile convingeri periculoase despre Gus și rolul său în reapariția virusului. Între timp, o nouă amenințare apare sub forma lui Helen Zhang (Rosalind Chao), a fiicei sale, Rosie (Kelly Marie Tran), și a ferocilor băieți-lupi, care caută să restarteze nașterea umană și îl consideră pe Gus drept soluția pentru planurile lor.

Citește și:

În timp ce navighează pe un teren periculos, Gus și grupul său de prieteni găsesc refugiu la avanpostul din Alaska, unde întâlnesc un nou grup de personaje, printre care Siana (Cara Gee) și fiica ei hibridă, Nuka (Ayazhan Dalabayeva). Timpul pentru a găsi răspunsuri se scurge, alianțele sunt puse la încercare și destinele se împletesc, totul ducând la un punct culminant palpitant, care va determina soarta omenirii și a hibrizilor. Bazat pe seria de benzi desenate de la DC, semnată de Jeff Lemire, Sweet Tooth îi are ca producători executivi pe Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell și Linda Moran. Serialul este produs de Warner Bros. Television.

| Regizat de: Toa Fraser, Jim Mickle, Robyn Grace și Ciarán Foy
| Scris de: Jeff Lemire, Jim Mickle, Noah Griffith, Daniel Stewart, Carly Woodworth, Bo Yeon Kim, Erika Lippoldt, Zaike LaPorte Airey și Oanh Ly
| Bazat pe seria de benzi desenate DC de: Jeff Lemire
| Producători executivi: Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey Jr., Amanda Burrell și Linda Moran
| Cu: Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Owen, Naledi Murray, Amy Seimetz, Adeel Akhtar, Rosalind Chao, Kelly Marie Tran, Cara Gee și Ayazhan Dalabayeva

Citește și:

Kudika
29 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.