Setari Cookie-uri

Alessiah lanseaza single-ul 'You Got Me', cu un videoclip filmat in Dubai

Tânăra și talentata artistă, Alessiah, își continuă ascensiunea pe scena muzicală internațională cu lansarea noului său single, "You Got Me". Melodia, însoțită de un videoclip spectaculos, este disponibilă pe toate platformele de streaming.

comunicat de presa: "You Got Me" este o piesă pop modernă, cu influențe dance, care combină vocea distinctivă a Alessiah cu o producție vibrantă și captivantă. Melodia vorbește despre puterea conexiunii emoționale și a sentimentelor care ne pot transforma viețile.

Videoclipul oficial, regizat de SAN, aduce la viață povestea melodiei prin imagini spectaculoase. Filmările au avut loc în diverse locații din Dubai.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste din România. Alessiah a lansat până în prezent peste 30 de melodii și remix-uri, printre care “Summer Feeling”, “Nostalgia”, “On My Way”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live alături de Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek, Manuel Riva sau Minelli, printre alții, în sesiuni de compoziție locale și internaționale.

Citește și:

Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. De-a lungul timpului, Alessiah a colaborat cu artiști precum Alpha P, DJ-ul croat Arien, Iselin Solheim, Kenn Colt, Thyponyx si multi altii pentru proiectele lansate. La finalul anului trecut, Alessiah a lansat piesă alături de Vanotek, care este cel i-a compus primele melodii și mentorul ei când a început drumul în această carieră.

În același timp, Alessiah și echipa ei au acordat o atenție deosebită videoclipurilor, încercând de fiecare dată să surprindă publicul cu imagini noi, din diferite locații, filmând din Japonia până Zanzibar, Nigeria, Spania sau Italia, iar acum în Dubai.

Citește și:

Kudika
6 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.