Setari Cookie-uri

Benjamin Ingrosso a lansat 'Look Who's Laughing Now'

Având succesul al single-urilor recente „Kite” și „Honey Boy”, precum și a unui turneu european de succes „Better Days”, senzația pop suedeză Benjamin Ingrosso este încântată să anunțe lansarea noului său single mult așteptat.

comunicat de presa: Acest anunț vine în urma performanței sale electrizante de la Eurovision Song Contest 2024.

Următorul single este o demonstrație clară a talentului incontestabil al lui Benjamin ca compozitor și interpret. „Look Who’s Laughing Now” se pregătește să fie un imn pop care emană pozitivitate, promovând narațiunea viitorului album al lui Ingrosso, programat să fie lansat în cursul acestui an.

“Piesa sărbătorește să fii autentic și să te bucuri de viață, indiferent de percepțiile celorlalți. Este un semn din cap către toți cei care s-au îndoit de noi, demonstrând că putem fi noi înșine, să ne trăim cele mai bune vieți și să ieșim în continuare câștigători. Totul este să ne îmbrățișăm imperfecțiunile, să trăim viața la maxim și să arătăm lumii că autenticitatea învinge”, spune Benjamin Ingrosso.

Citește și:

Din punct de vedere sonor, single-ul explorează noi terenuri, inspirându-se din melodiile care au făcut parte din copilăria lui Ingrosso, îmbinând elemente muzicale mai vechi cu pop și soul suedez clasic din anii 70. În același timp, se adâncește în stilurile muzicale contemporane, în special de la sfârșitul anilor 90.

Noul single „Look Who's Laughing Now” a avut debutul la Eurovision Song Contest 2024, ca parte a spectacolului palpitant al lui Benjamin, vizionat de sute de milioane de oameni din întreaga lume. Performanța sa a inclus, de asemenea, „Kite” și „Honey Boy”, apreciat de critici, care este o colaborare cu Purple Disco Machine și i-a consolidat și mai mult statutul de interpret live de top, captivând publicul din toată Europa și nu numai.

Citește și:

  Kudika
  17 Iunie 2024
  Echipa Kudika
  Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
  Ti-a placut acest articol?

  Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.