Setari Cookie-uri

Opt sfaturi de folosire inteligentă a electrocasnicelor pentru a reduce consumul de energie

LG, unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice, susține necesitatea informării corecte în ceea ce privește achiziția de aparatură pentru casă astfel încât fiecare dintre noi să își aducă aportul în conservarea resurselor naturale

Preocuparea pentru un stil de viață sustenabil este din ce în ce mai prezentă atât în rândul oamenilor, cât și în politicile de piață ale marilor producători și retaileri din toate domeniile. Obiceiurile de consum încep să se corecteze și să se îndrepte către alegeri sustenabile, iar oamenii au devenit mai interesați și mai deschiși către reciclare, dar și către alegeri personale care să contribuie la conservarea mediului și prevenirea risipei surselor de energie printr-un comportament corect în viața de zi cu zi. LG, unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice, susține necesitatea informării corecte în ceea ce privește achiziția de aparatură pentru casă astfel încât fiecare dintre noi să își aducă aportul în conservarea resurselor naturale:

Ne propunem să îi ajutăm pe clienții noștri, astfel încât să facă cele mai inteligente alegeri în materie de produse electrocasnice. Vasta experiență în domeniu a companiei LG Electronics ne ajută sa le oferim soluții pentru o viață în care petrecem cât mai puțin timp pentru activitățile din gospodărie, să ne bucurăm de momentele în familie și să avem în același timp grijă de resursele planetei noastre.

În ceea ce privește achiziția unui aparat electrocasnic sau înlocuirea acestuia, credem că este foarte important să citim cu atenție etichetele energetice și să alegem produse cât mai eficiente.

Studiul nostru ne-a dezvăluit că și pentru consumatori este prioritar acest aspect. Aceasta confirmare ne bucură și ne încurajează să continuăm cercetarea și să dezvoltăm produse tot mai eficiente, în linie cu stilul de viață al clienților noștri”, a declarat reprezentatul LG Electronics Romania.

Mai mult de atât, unul dintre scopurile companiei este să atingă neutralitatea emisilor de carbon până în 2030 și să folosească exclusiv energie regenrabilă în procesele de producție până în 2050. Dincolo de aceste angajamente, producătorul oferă sfaturi prețioase nu doar pentru utilizarea corectă a electrocasnicelor, ci și pentru reducerea energiei consumate pentru utilizarea acestora.

Sfaturi de eficiență energetică de la LG:

Frigider și congelator:

1. Asigurați-vă că există suficient spațiu între alimentele depozitate în frigider, ceea ce permite aerului rece să circule uniform și reducerea consumului total de energie.

2. Când depozitați mai puține alimente decât de obicei, luați în considerare reglarea temperaturii cu câteva grade mai sus pentru a reduce consumul de energie.

3. Când plecați de acasă pentru o perioadă mai lungă, nu uitați să activați modul Eco pentru a economisi energie.

Mașina de spălat

4. Cea mai eficientă setare de consum de energie este, în general, cea care funcționează la temperaturi mai scăzute și la o durată mai lungă.

5. Încărcați produsul LG pe baza recomandărilor producătorului, pentru programul dorit

6. Nu adăugați prea mult detergent. O cantitate mare de detergent poate îngreuna ciclul de spălare, scade performanța la spălare și avea impact asupra aspectului hainelor dumneavoastră. Un produs cu dozare automată va distribui cantitatea corectă de detergent și vă va permite să economisiți bani anual. Funcția a LG evaluează programul de spalare și cantitatea de rufe din cuvă și utilizează cantitatea de detergent optimă pentru a evita deteriorarea hainelor și risipa de detergent.

Uscător

7. Utilizați viteze de centrifugare mai mari pentru a nu rămâne prea multă umezeală pe haine, ceea ce reduce consumul de energie atunci când uscați hainele.

8. Când utilizați uscătorul, luați în considerare utilizarea ciclurilor ecologice sau cu energie redusă pentru a reduce consumul de energie. Tehnologia EcoHybrid™ de la LG permite alegerea între uscare normală și uscare ecologică, setarea eco împiedică un consum mare de apă, ceea ce reduce costurile.

Articol susținut de LG


Kudika
10 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.