Setari Cookie-uri

15 Tratamente naturiste pentru INFECTII URINARE

Infectiile urinare sunt frecvente in special la femei, din cauza anatomiei sistemului urinar. Tratamentele naturiste pot preveni, dar si trata afectiunile din sfera uro-genitala.

Tratamente naturiste infectii urinare: URISAN

Tratamente naturiste infectii urinare: URISAN

Produs disponibil in magazinele CufarulNaturii.ro

Caracteristici: URISAN contine ca ingredient activ, extractul standardizat de afine, cu actiune benefica asupra tractului urinar. Afine (in traducere merisor sau afina) face parte din genul Vaccinium, subgenul Oxycoccus. Sunt cunoscute 4 tipuri de afine care se gasesc in zone diferite ale globului, cu mici diferente intre ele. Toate tipurile reprezinta o sursa o sursa bogata de bioflavonoide, compusi fenolici si alte substante naturale, cu efecte benefice asupra sanatatii.
Probabil cea mai importanta calitate a extractului de afine este aceea ca poate preveni infectiile de tract urinar. Aceasta proprietate este cunoscuta de foarte mult timp, insa relativ recent s-a descoperit mecanismul de actiune.

Citește și:

Aboneaza-te si tu la Newsletterul Healthy pentru a primi si alte informatii din SANATATE. De asemenea iti recomandam sa vizitezi Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.