Setari Cookie-uri

5 Alimente de primavara care te scapa de boala

Sanatatea este o”avere” greu de intretinut. Primavara ne pune la dispozitie plante si alimente excelente pentru detoxifiere, regenerare si energizare. Va propunem 5 alimente de primavara care tin bolile departe.

Laptuca

Laptuca


Laptuca este o planta care poate fi consumata atat cruda, cat si preparata termic. Laptuca prezinta urmatoarele beneficii pentru sanatate:
- Trateaza tusea si previne infectiile respiratorii;
- Tonifica organismul, avand rol energizant si vitaminizant;
- Laptuca este un bun detoxifiant al ficatului;
- Amelioreaza bolile digestive: balonarea, constipatia, arsurile la stomac, ulcerul;
- Regleaza glicemia, putand fi consumata fara griji de diabetici;
- Previne alergiile.

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.