Kudika
23 Martie 2012

Sanatatea este o”avere” greu de intretinut. Primavara ne pune la dispozitie plante si alimente excelente pentru detoxifiere, regenerare si energizare. Va propunem 5 alimente de primavara care tin bolile departe.

Laptuca

Laptuca

Laptuca este o planta care poate fi consumata atat cruda, cat si preparata termic. Laptuca prezinta urmatoarele beneficii pentru sanatate:
- Trateaza tusea si previne infectiile respiratorii;
- Tonifica organismul, avand rol energizant si vitaminizant;
- Laptuca este un bun detoxifiant al ficatului;
- Amelioreaza bolile digestive: balonarea, constipatia, arsurile la stomac, ulcerul;
- Regleaza glicemia, putand fi consumata fara griji de diabetici;
- Previne alergiile.

Beneficiile nestiute ale urzicilor, spanacului si leurdei
Cura de detoxifiere dupa Paste

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: