Setari Cookie-uri

7 Super-alimente pentru SLABIRE RAPIDA

Existe cateva alimente descoperite de nutritionisti sau alti specialisti preocupatie de medicina, sanatate si nutritie - alimente care accelereaza metabolismul, prezinta o intensa capacitate de mobilizare si ardere a grasimilor si care totodata au foarte putine calorii, incadrandu-se in categoria alimentelor cu calorii negative. Am strans in acest articol cele mai relevante informatii despre acele alimente care va ajuta sa slabiti cat mai repede si v-am adus sugestii despre dietele celebre care le includ.

Lamaile accelereaza metabolismul si ard grasimile

Lamaile accelereaza metabolismul si ard grasimile

Lamaile sunt folosite atat pentru proprietatile lor terapeutice, cat si pentru aroma imbietoare. Avand principii deosebit de active, lamaile sunt utilizate in dietoterapie, in curele de slabire, in cosmetica, aromaterapie si in domeniul farmaceutic. Sunt bogate in vitamina C si antioxidanti, lupta impotriva cancerului si a imbatranirii si „topesc” rapid depozitele adipoase.
Va recomandam sa descoperiti proprietatile extraordinare ale lamailor, precum si dieta cu aceste fructe, in articolele de mai jos:
APA cu LAMAIE: 30 de motive puternice pentru a consuma acest miracol detoxifiant!
Celebra dieta cu limonada– slabesti 9 kg in 10 zile

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.