7 Uleiuri benefice pe care sa le ai in bucatarie

7 Uleiuri benefice pe care sa le ai in bucatarie
Kudika
21 Mai 2015

Desi pe meleagurile noastre este popular uleiul de floarea-soarelui si, mai nou, cel de masline, nutritionistii recomanda sa alternam tipurile de ulei din dieta noastra. Va prezentam si alte uleiuri foarte sanatoase si gustoase pe care sa le aveti in bucatarie.

Ulei de susan presat la rece

Ulei de susan presat la rece

Produsul este disponibil pe site-ul Biportal.ro

Din cele mai vechi timpuri se stie ca uleiul de susan se foloseste cu succes in tratarea bolilor coronariene, reumatism, impotenta, boli renale, regleaza colesterolul, detoxifica ficatul si rinichii, reduce tensiunea arteriala, curata arterele, previne infarctul si atacurile cerebrale, antiviral, antifungic, antioxidant, pentru paradontoza, epilepsie, antiinflamator, combate congestia nazala si contribuie la vindecarea sinuzitei, calmeaza durerile reumatice si musculare, are efect fungic si bactericid. Uleiul de susan presat la rece se foloseste in cazul aftelor bucale, iar pentru uz extern in tratamentul afectiunilor cutanate si a cancerului de piele, omoara bacteria care genereaza matreata la par, protejeaza epiderma impotriva radiatiilor solare, un excelent produs de intretinere pentru piele.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri