7 Uleiuri benefice pe care sa le ai in bucatarie

7 Uleiuri benefice pe care sa le ai in bucatarie

Desi pe meleagurile noastre este popular uleiul de floarea-soarelui si, mai nou, cel de masline, nutritionistii recomanda sa alternam tipurile de ulei din dieta noastra. Va prezentam si alte uleiuri foarte sanatoase si gustoase pe care sa le aveti in bucatarie.

Ulei din samburi caise presat la rece

Ulei din samburi caise presat la rece

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Ulei obtinut din samburi caise, prin presarea la rece pe presa Solaris. Dupa presare, uleiul este filtrat printr-un filtru natural de bumbac, pentru o calitate superioara.
Compozitie: vitamina C, B1, B6, B12, E, acizi Omega 9, Omega 6

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri