Bio alge marine rosii dulse deshidratate

Bio alge marine rosii dulse deshidratate

Produsul este disponibil pe site-ul Plafar.net

5 Sapunuri NATURALE care iti vor rasfata simturile
Ce contin algele?
Antioxidanti – algele contin mai multi compusi antioxidanti: carotenoizi, flavonoizi, acizi fenolici si vitamine (C si E in special).
Carotenoizi – se pare ca fucoxantina (un carotenoid extras din wakame) lupta impotriva celulelor canceroase din colon.
Fibre – bogate in fibre, algele ne ajuta in lupta cu bolile cardiovasculare si impotriva diabetului de tip II. Datorita algelor colesterolul sanguin si hipertensiunea pot fi diminuate usor.
Fitosteroli – fitosterolii sunt prezenti in special in wakame si nori. Acestia previn absorbtia colesterolului rau in organism. Fucoidan – in 2010, un studiu efectuat a demonstrat faptul cã fucoidanul poate elimina celulele leucemice umane in asociatie cu oxidul nitric. Dupa alti cercetatori, valoarea terapeutica a fucoidanului merita analizata deoarece acesta ar putea lupta impotriva cancerului de san. Iod – iodul compune hormonii tiroidieni – controleaza cresterea, dezvoltarea si metabolismul. Prea mult iod totusi ar putea cauza probleme de functionare a glandei tiroide. Pentru tonus – alga dulse.
Aceasta alga rosie bogata in magneziu, fier, vitamine, acizi grasi si proteine are o actiune tonica asupra sangelui si sistemului nervos. Aceasta alga contine o exact aceeasi cantitate de proteine ca ouale, de 20 de ori mai mult calciu decat laptele si de 20 de ori mai mult magneziu decat ciocolata neagra.

5 Alge BIO pe care sa le introduci in alimentatia ta
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: