Setari Cookie-uri

Bunatati de la ALBINE cu proprietati terapeutice

Remediile naturiste pe baza de miere, miere RAW, propolis sau polen sunt deosebit de active si totodata pot reprezenta o masa gustoasa pentru adulti si pentru copii.

Propolis Brut

Propolis Brut

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Ce este Propolisul?
Propolisul este substanta preparata de albine din rasina culeasa de pe mugurii si ramurile tinere de cires, visin, plop, mesteacan, brad, molid, arin, la care adauga ceara si secretii proprii. Proprietatile antiseptice, antifungice si cicatrizante ale propolisului erau cunoscute de marile civilizatii ale antichitatii. Papirusurile egiptene confirma faptul ca propolisul era utilizat drept medicament antimicrobian.
Continut si indicatii
Calitatile deosebite ale propolisului sunt date, in principal, de continutul sau bogat in flavonoide, compusi din familia polifenolilor care dau colorit plantelor si au puternice proprietati antioxidante, antifungice si antibacteriene. In plus, propolisul contine zaharuri, minerale, uleiuri volatile, acizi grasi, ceara. Propolisul stimuleaza formarea de anticorpi, intarind astfel sistemul imunitar. Din acest motiv, consumul de propolis este foarte indicat in sezonul rece.
Tipurile de propolis Apiland si specificul lor

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.