Kudika
1 Octombrie 2015

Obisnuiesti sa consumi doar ulei de masline sau de floarea-soarelui? Iti recomandam sa descoperi si alte uleiuri cu proprietati vindecatoare, uleiuri extravirgine pe care le poti introduce in alimentatia ta. Este indicat sa alternezi uleiurile, astfel incat fiecare sticla pe care o cumperi sa difere de cea precedenta. In acest fel vei acoperi toate nevoile de acizi grasi si vitamine liposolubile ale organismului pe parcursul intregului an.

Ulei de soia extravirgin beneficii

Ulei de soia extravirgin: beneficii

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

5 Ingrediente BIO pe care sa le folosesti pentru masa de PASTE
Ulei de soia este ulei presat la rece extravirgin din boabe de soia alese cu grija, din culturi netratate chimic si nemodificate genetic. Prin procesul de fabricatie am obtinut un ulei bogat in lecitina, omega 3 si omega 6, cu un continut bogat de acid arahidonic.
Acest lucru il recomanda ca unul dintre cele mai bune remedii in reducerea colesterolului, ameliorarea ulcerului gastric si duodenal, sau obstructii intestinale. Datorita vitaminelor A si E din compozitia sa, uleiul de soia este un stimulent puternic al activitatii musculare, imbunatatind consumul de oxigen in tesuturi.
Folosirea lui in alimentatie ajuta la tratarea unor afectiuni ale rinichilor, ale sistemului nervos, previne hipertensiunea arteriala si ateroscleroza, creste imunitatea organismului, imbunatateste metabolismul si activitatea intestinului.

Utilizari INCREDIBILE ale ULEIULUI de COCOS in frumusete si sanatate
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: