7 Fainuri fara GLUTEN pe care merita sa le introduci in alimentatie

7 Fainuri fara GLUTEN pe care merita sa le introduci in alimentatie

Faina fara gluten poate fi folosita la obtinerea painii, in prajituri, in sosuri, tarte etc. Va propunem cateva fainuri delicioase, sanatoase si BIO pe care le puteti introduce in alimentatie.

Faina fara gluten: Faina integrala de orez

Faina integrala de orez

Faina este disponibila pe site-ul Bioportal.ro

Faina de orez Petras Bio a fost obtinuta prin macinarea orezului integral. Se poate folosi la ingrosarea unor preparate culinare (tocanite, gulasuri, sosuri, etc. ), la produse de patiserie (budinci, checuri, etc.).

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri