7 Fainuri fara GLUTEN pe care merita sa le introduci in alimentatie

7 Fainuri fara GLUTEN pe care merita sa le introduci in alimentatie
Kudika
12 Aprilie 2016

Faina fara gluten poate fi folosita la obtinerea painii, in prajituri, in sosuri, tarte etc. Va propunem cateva fainuri delicioase, sanatoase si BIO pe care le puteti introduce in alimentatie.

Faina fara gluten: Faina De Cocos Ecologica/BIO

Faina De Cocos Ecologica/BIO

Faina este disponibila pe site-ul Vegis.ro

Faina de cocos, fata de alte tipuri de faina contine circa 12% ulei (de cocos) si aproximativ 40% fibre, precum si o sursa bogata de zinc. Faina din nuca de cocos poate fi utilizata la deserturi, supe, consumata ca atare in musli sau sosuri, precum si in smoothie-uri. Este potrivita pentru coacere, deoarece are mai putini carbohidrati decat alte tipuri de faina, si chiar mai putini decat multe fructe.
PRODUS VEGAN
FARA GLUTEN
100% NATURAL

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri