7 alimente sanatoase candva, periculoase in prezent

7 alimente sanatoase candva, periculoase in prezent
Kudika
15 Decembrie 2009

Alimentatia sanatoasa cuprinde in special produse proaspete sau preparate in casa, fara conservati, zahar sau grasimi in exces, aditivi sau coloranti. Din pacate in zilele noastre tot mai multe preparate sanatoase candva devin un pericol pentru sanatate datorita folosirii adaosurilor menite sa atraga cumparatorul si sa conserve produsul, astfel incat acesta sa reziste cat mai mult la vanzare. Astfel, unele alimente sanatoase au devenit in zilele noastre adevarati inamici ai unui regim de hrana sanatos.

Ceaiul verde
Ceaiul verde este renumit pentru cantitatea sa de antioxidanti si pentru numeroasele beneficii pe care le aduce asupra sanatatii, luptand impotriva bolilor, detoxifiind organismul, crescand capacitatea de lupta a sistemului imunitar si luptand impotriva cancerelor. Insa ceaiul verde prezinta un dezavantaj: gustul sau care nu este tocmai... delicios. Astfel ca producatorii adauga o cantitate mai mare de zahar, arome si coloranti ceaiului verde gata preparat pe care il gasiti imbuteliat in comert. Proprietatile sale curative sunt mult diminuate si aceste produse pot fi chiar daunatoare prin aditivii toxici pe care ii contin.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.




Setari Cookie-uri