Setari Cookie-uri

8 alimente de top pe timp de iarna!

Iarna rezistenta organismului nostru este mai scazuta datorita mai multor factori: alimentari, de clima, de circulatie etc. Se stie ca in sezonul rece, datorita frigului, sistemul respirator poate fi usor afectat, la fel si cel circulator prin vasoconstrictia subcutanata care se porduce la frig. Astfel oamenii sensibili sau cu reumatism pot simtiti dureri osoase si articulare.

5. Muraturile
Muraturile sunt consumate cu precadere iarna si indicat ar fi sa nu le evitati. Acestea contin legume bogate in minerale si vitamine, dar si o mare cantitate de vitamina C care lupta impotriva radicalilor liberi din organism, fiind cunoscuta ca cel mai puternic antioxidant al organismului, intareste sistemul imunitar, creste rezistenta la infectii, scade riscul de cancer, ajuta la mentinerea tineretii pielii fiind implicata in secretia colagenului subcutanat etc.

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.