Top 5 alimente care va ajuta sa pareti mai tineri

Top 5 alimente care va ajuta sa pareti mai tineri
Kudika
15 Ianuarie 2010

Nu doar tratamentele cosmetice si cele chirurgicale sunt utile in sfidarea varstei. Poate mai important decat acestea sunt acei factori interni, astfel incat intotdeauna o persoana sanatoasa este frumoasa si slaba. Acea veche idee cum ca frumusetea vine din interior este adevarata daca ne gandim ca orice element constitutiv al corpului nostru (inclusiv parul, pielea si unghiile) se hraneste din nutrientii adusi de sange, deci... din interior.

Nucile
Nucile sunt cunoscute ca avand multe vitamine si intarind functiile organismului. Nucile sunt afrodizice si sporesc fertilitatea mai ales la barbati. Consumul nucilor imbunatateste calitatile spermei. Nucile reprezinta totodata un furnizor important de proteine, grasimi, vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, C numeroase minerale (fosfor, calciu, magneziu, potasiu, sulf, fier) si fibre. Deasemenea nucile sunt utile si pentru femei, mai ales pentru cele care sufera de sindromul ovarului polichistic.
Studiile de specialitate au scos la iveala ca persoanele care consuma saptamanal nuci isi lungesc durata de viata cu aproximativ 2 ani si jumatate.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri