Setari Cookie-uri

Lucruri grozave despre NIMFOMANIE

Citeste 7 lucruri deosebit de interesante despre nimfomanie. Ce este ea, cum se produce, cum a fost descrisa in carti si impactul ei asupra societatii.

Daca ati ajuns sa credeti ca domnisoara Amanda este un caz impresionant, aveti putintica rabdare, vorba lui mon cher. Doctorul australian de origine indiana, pe numele sau Naresh Parajuli, nu a stiut sa pastreze relatia medic - pacient si a avut serios de suferit. O femeie l-a contactat, acuzand o pofta nebuna de sex. Nu pare nimic iesit din comun si nu multi sunt barbatii care ar da cu piciorul la asa ceva. Numai ca doctorul trebuia sa trateze pe cineva de hipersexualitate si atat. Pacienta s-a aratat mai mult decat interesata si i-a dat numarul de telefon medicului, rugandu-l sa o contacteze. Acesta nu a luat nicio atitudine, iar femeia a venit iar, facandu-i avansuri. Parajuli a cedat in cele din urma, facand sex de mai multe ori cu aceasta. Situatia s-a inversat, Parajuli sunand-o pe femeie pentru a intretine chiar si sapte relatii sexuale intr-o singura zi.

Citește și:

Toate bune si frumoase pana cand, pe nepusa masa, femeia a venit cu un prieten si i-a spus doctorului ca are o caseta video plus cateva inregistrari ale apelurilor! Cerea 100.000 de dolari pentru a nu face caseta publica... Doctorul a recunoscut totul si licenta sa i-a fost retrasa... Sursa

Citeste si Povestea celor 4 organe celebre

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.