Setari Cookie-uri

10 Cosmetice naturiste pentru tenul tau

Cele mai bune ingrediente pentru sanatatea tenului sunt cele naturale. Va propunem 10 produse naturiste de ingrijire delicata a fetei, cu efecte care se instaleaza rapid, prevenind acneea, rozaceea, iritatiile si ridurile.

Masca antirid reparatorie

Masca antirid reparatorie

Pentru mai multe detalii despre produs, pret si comanda accesati Bio-Cosmetics.ro

Imbatranirea tenului, cu semnele sale vizibile, cum ar fi formarea ridurilor si pierderea elasticitatii, este determinata, printre altele, de scaderea hidratarii la nivelul celulelor pielii. Hidratarea celulelor tenului Dvs si stralucirea lui sunt pastrate pentru un timp mai indelungat prin aplicarea regulata a mastii Dermasel Med Masca antirid reparatorie.
Matrixyl 3000 este unul din ingredientele inovatoare si eficiente utilizate in combaterea imbatranirii tenului. Acesta activeazasinteza naturala de colagen, elastina si acid hialuronic, de asemenea are un efect puternic antirid si de crestere a elasticitatii tenului. DHB-400 este un mineral natural concentrat de la Marea Moarta, prezent sub forma lichida, continand minerale esentiale si nutrienti vitali pentru tenul Dvs, confera hidratare tenului, datorita concentratiei mari de magneziu, si reduce vizibil senzatia de uscaciune. Utilizata in mod regulat, de 2 ori pe saptamana, masca lasa un ten catifelat, stralucitor, cu un aspect tineresc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.