Setari Cookie-uri

10 Produse naturiste irezistibile pentru ingrijirea parului

Descopera produse organice care folosesc ingrediente naturale ce regenereaza parul, previn imbatranirea, accelereaza cresterea parului, intaresc radacina foliculului pilos si fortifica firul de par pe toata lungimea sa. Iti propunem o gama de produse naturiste irezistibile pentru parul tau.

Ulei pentru stralucirea parului cu seminte de in si unt de shea

Ulei pentru stralucirea parului cu seminte de in si unt de shea

Pentru detalii produs si comanda accesati Plafar.net

Uleiul de seminte de in bogat in vitamina F, betacaroten si omega 3 este un tratament exceptional pentru parul uscat, fragil si greu de pieptanat, pur si natural 100%. este imbogatit cu unt de shea un ingredient cosmetic extraordinar cu proprietati nutritive regenerante si protectoare ce revitalizeaza toate tipurile de par.

  • Masca restructuranta

Aplicati inainte de samponare lasand sa actioneze 20-30 minute. Repara si intareste parul degradat din cauza vopsirii sau tratamentului permanent.

  • Tratament de infrumusetare

Reda parului aspectul moale, matasos si stralucitor. Dupa samponare aplicati pe parul umed. Distribuiti pe par o cantitate mica de produs si lasati sa actioneze cateva minute, apoi uscati si coafati dupa dorinta.

Citește și:
  • Protectie si stralucire

Aplicati pe parul uscat. Protejeaza impotriva smogului si umiditatii cu actiune antiincretire. Ideal pentru varfuri despicate.

Pret: 48,97 lei

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.