Setari Cookie-uri

10 Tratamente cu miere pentru frumusete

Mierea este o adevarata comoara pentru frumusete, un scum elixir al naturii care ne intinereste, ne energizeaza, ne apara de boli, ne trateaza si nu in ultimul rand ne infrumuseteaza. Va propunem o gama de ingrijire zilnica cu produse ce contin miere, propolis, laptisor de matca - ideale pentru frumusetea si sanatatea de zi cu zi.

Crema organica cu miere pentru maini si unghii

Crema organica cu miere pentru maini si unghii

Produs disponibil in magazinele Plafar.net - 52 lei

Protectie bioactiva si hidratare timp de 12 ore, pentru maini si unghii. Regenereaza si hraneste intensiv pielea. Perfect pentru pielea uscata, aspra si neglijata.
Cu ingrediente bioactive si organice: miere de manuka, ulei de masline, vitamina E, ulei de floarea soarelui, propolis, extract din ulei de nuca de cocos, glicerina. Fara parabeni, SLS, coloranti, parfumuri si conservanti artificiali. Netestat pe animale. Potrivit si pentru vegetarieni. Mierea de manuka este cunoscuta pentru proprietatile sale de refacere, hranire si hidratare a pielii. Am combinat proprietatile unice ale mierii de manuka cu un amestec de extracte naturale organice si bioactive, pentru a obtine o crema reparatoare, onctuoasa si usor de absorbit in piele; Crema accelereaza regenerarea celulara si este ideala si pentru alte zone aspre si uscate ale corpului, precum coatele sau genunchii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.