Setari Cookie-uri

10 Tratamente naturiste pentru intinerirea tenului

Cand vine vorba de frumusete, cele mai bune remedii le gasim in natura. Va propunem astfel o serie de produse pentru intinerirea tenului, cu extracte naturale si imbigatite prin tehnici cosmetice dintre cele mai bune.

Crema bio antirid 5D pe baza de coenzima Q10 si peptide

Crema bio antirid 5D pe baza de coenzima Q10 si peptide

Produs disponibil in magazinele Bio-cosmetics.ro

Crema bio antirid L'ARISSE formula activa pe baza de coenzima Q10 si peptide.
Crema conceputa pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul matur, 30+, care prezinta primele semne de imbatranire (ten uscat, deshidratat, riduri fine). Ingredientele active bio, coenzima Q10 si peptidele, stimuleaza regenerarea si reinnoirea pielii, hidrateaza intens si in profunzime si accelereaza sinteza de colagen si elastina.

Peptidele sunt cunoscute ca cele mai eficiente produse pentru regenerarea pielii - acestea stimuleaza productia de colagen si elastina si actioneaza ca un antioxidant.

Studiile au aratat ca peptidele cresc productia de glicozaminoglicani (de exemplu acidul hialuronic). In plus, studiile au aratat, ca enzimele dependente de peptide, stimuleaza procesele naturale de reparatie de la nivelul tesuturilor. Aceste substante detemina catifelarea si cresterea fermitatii pielii, intr-o perioada mai scurta decat celelalte creme bio antirid.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.